Riera Salvet 21, Vilassar de Dalt
c/ Ernest Lluch, 41 Teià
93 007 77 96
691 170 860
info@tanitdifusio.cat

RUTA PREHISTÒRICA  DE VILASSAR DE DALT

Natura i cultura es combinen en aquest itinerari guiat per les planes de Can Boquet on es conserven els vestigis prehistòrics més importants del Maresme!

En el terme municipal de Vilassar de Dalt hi trobem diversos testimonis de les cultures i civilitzacions que poblaren aquesta contrada abans que en diguéssim Vilassar.

Dalt la carena de la Serralada litoral, a les planes de Can Boquet s´hi han localitzat interessants vestigis prehistòrics des del Neolític fins a l'Edat dels metalls, el roc d´en Sardinyà, les coves de la Granota, d´en Pau, d´en Joan… o l'emblemàtic dolmen de la Roca d'en Toni. Tots aquests elements ens permeten viatjar a la prehistòria i reconstruir el paisatge d'aquells pobladors mil•lenaris, conèixer-ne les seves activitats quotidianes i el més fascinant de tot, el seu món simbòlic a partir dels monuments funeraris i els seus rituals.

 

Descripció

La Ruta prehistòrica és un recorregut agradable i senzill per les planes de Can Boquet situades al Parc de la Serralada Litoral on coneixerem els primers habitants del Maresme a partir dels vestigis arqueològics de més interès, un dolmen i diferents coves utilitzades com a llocs d'hàbitat i enterrament durant la prehistòria. Recomanat per a famílies!

Durada: 3 h
Preu: 5,5€ per persona (IVA inclòs). Grup mínim de 15 persones.
Municipi: Vilassar de Dalt
Idiomes: Català, castellà, anglès i francès
Capacitat: 50 persones
Guiatge: Si

Ruta

Què inclou la ruta/visita:

  • Visita guiada a la Roca d'en Toni, Roc d'en Sardinyà, Castell de Pedra, Cova d'en Joan, Cova del Pont, Cova d'en Pau i Cova de la Granota.
  • Visita guiada a la col•lecció de prehistòria del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt (opcional)
  • Refrigeri

Reserves

Contacte de reserves:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

93 007 77 96 o 691 170 860

 

Condicions particulars:

El desplaçament de les planes de Can Boquet (Parc Serralada Lltoral) al Museu Arxiu de Vilassar per als grups que ho sol•licitin no s'inclou en el preu, es realitza amb els vehicles particulars o amb el servei de transport contractat pel grup.

Cal portar roba, calçat còmode i cantimplora amb aigua, en els mesos de més calor, gorra i protecció solar.

En cas que l'activitat contractada no es pugui dur a terme per raons alienes a Tanit didàctica i difusió cultural, aquesta serà substituïda per una altra activitat d'igual valor i temàtica. El client serà informat de forma prèvia via correu electrònic.

Recomanem que contacti el més aviat possible per a concertar l'activitat omplint el formulari de contacte o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a poder escollir les dates que més li convinguin.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: 93 007 77 96691 170 860

Email: tanitdifusio@tanitdifusio.cattanitdifusio@tanitdifusio.cat

On somc/ Ernest Lluch, 41
08329 Teià
Barcelona

SEGUEIX-NOS

Facebook TanitdifusioTwitter TanitdifusioRss Tanit Difusió

Youtube TanitdifusioGoolge+ TanitdifusioInstagram Tanitdifusio

TANIT DIDÀCTICA I
DIFUSIÓ CULTURAL

INICI / BLOG / VÍDEOS
/ ESCOLES / CONSULTORIA
/ RUTES I VISITES GUIADES A GRUPS
/ CONTACTE / NOTA LEGAL