Riera Salvet 21, Vilassar de Dalt
c/ Ernest Lluch, 41 Teià
93 007 77 96
691 170 860
info@tanitdifusio.cat

SERVEIS EDUCATIUS

Tanit didàctica utilitza una metodologia basada en la pedagogia activa que busca la implicació del participant i la sensibilització entorn al passat a partir d’activitats molt actives i atractives. Us proposem diferents tipus d’activitats per realitzar dins i fora de l’aula i viatjar en el temps amb els cinc sentits!

Els nostres serveis

Itineraris

Recorreguts conduïts per educadors especialitzats per diferents elements patrimonials i/o naturals d’interès. Posem a l’abast dels alumnes materials i escenificacions per què aprenguin ciències socials a través de l’experiència i les emocions.

Tallers

Activitats basades en l’experimentació. Els alumnes posaran en pràctica activitats del passat que els permetran assimilar d’una forma directa els continguts. Aquests es poden realitzar a les aules dels centres d’ensenyament o com a complement d’alguns itineraris i/o visites en indrets museogràfics o patrimonials.

Visites guiades

Visites a un equipament, jaciment arqueològic o entorn natural conduïdes per educadors especialitzats amb el suport de diferents materials i escenificacions.

Visites teatralitzades

Visita guiada conduïda per un personatge de l’època tractada que ens narrarà els fets en primera persona amb el suport de materials, escenificacions i la participació activa dels alumnes.

Xerrades a les aules

Xerrades temàtiques adaptades al contingut curricular conduïdes per historiadors, amb el suport de recursos multimèdia.

Altres serveis personalitzats i sota demanda per a AMPAs i escoles:

Crèdit de síntesi

Combinen visites i tallers de diferents matèries durant dos o cinc dies. per treballar de forma transversal un període del passat.

Activitats extraescolars

Les extraescolars són un moment d'oci d’aprenentatge no-formal on els infants poden desenvolupar i aprofundir els seus interessos d’història, arqueologia i cultures del món.

Casals d’estiu

Sortides, tallers i lleure de temàtica històrica i arqueològica per als períodes de vacances.

Els nostres objectius

Despertar la curiositat per la història, l’arqueologia i les cultures del món.

Reviure aspectes d’aquestes cultures tot centrant-nos en els materials trobats a Catalunya i el Maresme i reproduint algunes de les tasques artesanals, mitjançant tallers experimentals, jocs, ...

Fomentar la creativitat.

Promoure el treball en equip i els valors socials i cooperatius.

Educar i sensibilitzar vers el respecte al nostre patrimoni local i comarcal.

Els nostres valors

Dels objectius se’n deriven uns valors que esdevenen els trets identificatius dels nostres serveis educatius:

Experimentar: Apostem per una educació des de l’experiència i/o l’experimentació on aquesta és condició d’aprenentatge. Els nens aprenen des del descobriment i l’experiència viscuda en grup o individual i els coneixements teòrics són un complement d’aquesta.

Crear: Les diferents activitats estan vinculades amb les arts (plàstiques, visuals, escèniques,...) des d’on l’infant pot expressar-se amb tota llibertat.

Emocionar: No només adquirim coneixements sinó que aprenem a resoldre els conflictes que puguin sorgir de la convivència amb altres nens i a gestionar les nostres emocions siguin positives o negatives. Dediquem estones a la relaxació i al coneixement emocional del grup.

Cooperar: Treballem en equip i fem pinya davant dels reptes per aprendre els valors del cooperativisme. Els nens descobriran com d’enriquidores són les relacions socials quan tots lluitem per aconseguir el bé comú!

Catàleg de Serveis Educatius 2017-2018

Podeu descarregar el catàleg des d'aquest enllaç o veure-ho fent clic a sobre el quadre inferior.

file page1

CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: 93 007 77 96691 170 860

Email: tanitdifusio@tanitdifusio.cattanitdifusio@tanitdifusio.cat

On somc/ Ernest Lluch, 41
08329 Teià
Barcelona

SEGUEIX-NOS

Facebook TanitdifusioTwitter TanitdifusioRss Tanit Difusió

Youtube TanitdifusioGoolge+ TanitdifusioInstagram Tanitdifusio

TANIT DIDÀCTICA I
DIFUSIÓ CULTURAL

INICI / BLOG / VÍDEOS
/ ESCOLES / CONSULTORIA
/ RUTES I VISITES GUIADES A GRUPS
/ CONTACTE / NOTA LEGAL