Riera Salvet 21, Vilassar de Dalt
c/ Ernest Lluch, 41 Teià
93 007 77 96
691 170 860
info@tanitdifusio.cat

AVÍS LEGAL

Política de protecció de dades

Tanit didàctica i Difusió Cultural S.L. defineix, per mitjà de la present clàusula, la seva política en matèria de protecció de dades de caràcter personal perquè els usuaris de la pàgina de la seva propietat tinguin ple coneixement de la mateixa.

D'acord amb el que estableix l'art. 5 de la Llei orgànica 15/99de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, tots els usuaris d'aquesta web queden informats que les dades recollides en els diferents formularis d'afiliació i simpatitzants seran incorporades a uns fitxers automatitzats responsabilitat de Tanit didàctica i Difusió Cultural SL, el qual es troba degudament inscrit a l'Agència de Protecció de dades.

La finalitat de la recollida de les dades és donar compliment a les funcions de servei i informació previstes per Tanit didàctica i Difusió Cultural S.L.

Així mateix, els usuaris després de la introducció de les dades en cadascuna de les caselles de dades personals d'afiliació, estan prestant el seu consentiment perquè es dugui a terme el tractament automatitzat de les seves dades amb les finalitats abans descrites i per a l'enviament d'informació que pugui ser del seu interès, adoptant sempre les mesures d'índole tècnica o organitzativa que garanteixen la seguretat de les dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua o tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats, tot això de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 994/1999 de 11 de juny pel qual s'aprova el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Clàusula

Les dades demanades tenen caràcter obligatori de manera que si l'usuari no facilita els mateixos serà impossible atendre la petició.

Els usuaris poden exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició dirigint-se al encarregat dels drets dels afectats de Tanit didàctica i Difusió Cultural SL, per escrit, en el domicili de la mateixa, al Carrer Mercat juliol de Vilassar de Dalt (Barcelona), per telèfon / fax 937539306 o e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Tanit didàctica i Difusió Cultural S.L. no comunicarà les dades personals dels usuaris a tercers i seran tractades en tot moment d'acord amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal vigent i amb la més absoluta confidencialitat per part dels que estiguin autoritzats al tractament de dades.

Un cop coneguda tota aquesta informació l'usuari pot decidir lliurement i voluntàriament si vol incorporar al Tanit didàctica i Difusió Cultural SL les dades personals que li siguin demanats en aquesta Web.

Tanit didàctica i Difusió Cultural S.L. es reserva el dret de modificar aquesta clàusula de protecció de dades, en atenció als possibles canvis legislatius o jurisprudencials, en aquest cas s'anunciaran els canvis introduïts amb anterioritat a la seva posada en pràctica.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: 93 007 77 96691 170 860

Email: tanitdifusio@tanitdifusio.cattanitdifusio@tanitdifusio.cat

On somc/ Ernest Lluch, 41
08329 Teià
Barcelona

SEGUEIX-NOS

Facebook TanitdifusioTwitter TanitdifusioRss Tanit Difusió

Youtube TanitdifusioGoolge+ TanitdifusioInstagram Tanitdifusio

TANIT DIDÀCTICA I
DIFUSIÓ CULTURAL

INICI / BLOG / VÍDEOS
/ ESCOLES / CONSULTORIA
/ RUTES I VISITES GUIADES A GRUPS
/ CONTACTE / NOTA LEGAL